4-6 hlö:lle
vuokaan:
n. 5-6 iosa hapokasta omenaa
½rkl kanelia
½rkl soekria
½dl fariinisokeria
päälle:
15g rasvaa
1½dl talous- ja fariinisokeria
½tö vaniljasokeria
Paisto 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia
sunnuntai, 4. joulukuu 2016
4-6 hlö:lle
vuokaan:
n. 5-6 iosa hapokasta omenaa
½rkl kanelia
½rkl soekria
½dl fariinisokeria
päälle:
15g rasvaa
1½dl talous- ja fariinisokeria
½tö vaniljasokeria
Paisto 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia
Tarjuska S
Tuiki tavallinen taikinan tekijä täällä touhuaa. Tuotoksia maistelevat aviomies ja kolme iki ihanaa lapsukaista. Erityisesti täytekakut ja niiden koristelu on nyt mielessä mulla. Askartelu ja ristipistot ovat nykyisin kakkosharrastuksia.
Facebook: TaikinaTaivas
sposti: taikinataivas(ät)gmail.com
24.6.2008 alkaen
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
Keittiöapina kokkaa banaanista ja ...
L
M
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Merjan leivonta ja askartelusivut
N
O
P
R
S
T
V
W
Kommentit