2061219.jpg

 

Tälaisen ihanan tunnustuksen sain iki ihanalta Mamalta Pappilan hätävara kokkaa blogista. Minusta on jotenkin uskomatonta ja mieltä niin kovin ilahduttavaa saada näitä tunnustuksia, lukea kommentteja ja kiva on myös seurata kävijälaskurin raksutusta - ajatella et joku on kiinnostunut minun tekemisistäni.

Viisi itseäni inspiroivaa pitäisi valita ... huh, huh! Viimeksi valitsin vasta-alkajia ja nyt sit mennään alkulähteille elikkä "vanhoihin" blogeihin.

 

1.HERKKUHOVI ; Essuliini opetti mua tekemään ruusuja ja hänelle uskaltauduin lähettämään spostilla kakkujeni kuvia ennen blogin perustamista ... rohkaisi mua!

2. MANSIKKAMÄKI; Ebe on inspiroinut ja antanut upeita neuvoja monella eri saralla - guru monelle meistä. Hänen upeitten ohjeitten pohjalta uskaltauduin tekemään mm. pikeeripikkuleipiä :)

3. CHOCOMUM; Marian upeita kakkuja aina ihastelen, pursotukset ovat taitavia ja koristeet kauniita - upea värisilmä.

4. PULLAHIIREN LEIVONTANURKKA; Pullahiirellä on todella kauniita kakkuja ja tarkkaa siistiä jälkeä tekee. Kuvat ovat valoisia ja raikkaita :).

5. KAKKUHELMI; Pia on taituri monella saralla, hänen kakkunsa ovat taidetta. Upea maalari, koristeiden tekijä ja pursotusten mestari. Nenä kiinni ruudussa katsoin hänen pursotuksiaan ko opettelin itse koukeroitten monimutkaisuuksia.

 

Rauhallista joulunodotusta kaikille!