Glitterfy.com - Glitter Graphics

 

Nyt on hetki sitten arvontaan osallistuminen päättynyt ja voittajakin on jo selvillä. Arvontaan osallistui ennätykselliset 153 henkilöä , kaunis kiitos teille kaikille kiinnostuneille. Kiitokset myös ihanista sanoistanne ja kannustuksista. Tarkoitus on jatkaa tätä blogia niin kauan, kun innostusta riittää ja sitä on riittänyt syysväsymyksestä huolimatta.

Mie aloin pari vuotta sitten kierteleen blogeja ihan sillä silmällä, elikkä alussa katselin suu ammollani upeita taideteoksia ja ihmettelin kuinka semmosia voi iki kuuna päivänä edes tehdä. Toisten blogit ovat toimineet mulla myös "oppikirjoina", pursotuksia ja koristeiden tekoa olen opetellut niiden kautta. Paljon on myös tietämys lisääntynyt vähitellen ja siitä kiitos kuuluu kaikille leivontablogeja pitäville.

Mie ite perustin blogini alussa puhtaasti sen vuoksi et halusin laittaa omia tuotoksian esille, olin niin innoissani ja tohkeissani pienistäkin edistysaskelista. Oli äärettömän jännittävää saada kommentteja ihan oudoilta ja tuntemattomilta ihmisiltä. Blogin pitämisen merkitys on tässä ajan kuluessa muuttunut, nykyään tämä toimii myös reseptikirjana ja ennen kaikkea sosiaalisena yhteisönä ... on mahtava kuulua tähän porukkaan.

Suoritin arvonnan taas TÄLLÄ:

numero 108

feetu

Onnittelut voitosta 

palkinto lähtee kohan saan yhteystietosi :)