Ihana ilma ulkona, aurinko paistaa ja pakkasta -10 astetta ja päivä pitenee joka päivä monta minuuttia - JES! Kohta lähden kuopuksen kanssa ulkoilemaan ja otan kameran mukaan, jospa saisin tähän postaukseen jonkun ihanan talvikuvan :). Tammikuu meidän perheessä on mennyt flunssaa sairastaessa, nyt jo toista kierrosta mennään ... onneksi itse olen toistaiseksi säästynyt kuumetaudilta. Laskin varsin et tammikuussa mulla oli 26 postausta, ei siis ihan joka päivälle tullut omaa juttua Silmänisku. Täytekakkuja tuli tehtyä muutama, se vasta kivaa hommaa on ja niitähän vois tehdä vaikka joka päivä.

Nyt helmikuussa on tulossa esikoisen syntymäpäivät ja niitä pitää alkaa lähiaikoina valmistelemaan. Toinenkin kiva projekti on tulossa ja sitä olen jo mielessä suunnitellut. Runebergin päivä, ystävänpäivä ja laskiainen ovat myöskin tässä kuussa ja ne ovat takuuvarmoja leipomuspäiviä. Loppukuusta tulee vieras Salosta ja se pitää tietty huomioida leipomalla jotain extrahyvää - elikkä Ollia odottaa täällä herkut. Jospa vaikka tässä kuussa sit sais perustettua sen uuden kategorian ystävieni parhaista resepteistä.

 

TALVISTA HELMIKUUTA!

TTTTTTTTTTTTTTTTTT

 

Laitan varsin tämän alkuperäisen kuvan tänne. Tästä olen rajannut tuon ylemmän "tunturikuvan". Tämä on kuvattu meidän kotitien risteyksestä, näin mahtavia maisemia saattaa olla ihan omissa kotinurkissa. Harvinaisen vähäluminen talvi on ollut ja tykkylunta on saatu nauttia puissa vain hetken ennen joulua.