Elias poika täyttää 3-vuotta ja syntymäpäiväjuhlia vietetään nyt viikonloppuna. Kakkuja tuli kaksin kappalein ja tätä kermakakkua sit syödään huomenna sunnuntaina. Eliaksen suurena kiinnostuksenkohteena on motocrosspyörät ja sitä aihetta sit yritin saada molempiin kakkuihin. Marsipaanikoristeet olisivat sulanneet päälle yön aikana, joten koristeet tein sekä valkosulklaasta että tummasta suklaasta. Renkaat ovat päällä marsipaania, mutta niiden alle laitoin valkosuklaasta tuollaiset alustat suojaamaan kosteudelta.

Kakussa on 5 munan pohja, kostutuksen tein vaniljamaidolla (laktoositon maitojuoma) ja välissä boysenmarjahilloa ja vaahdotettua Flora Vispiä + Valion vaniljarahkaa. Päällispursotuksen tein FloraVispin + maitorahkan sekoituksella (2 purkkia vispiä ja ½ purkkia rahkaa).

Suklaaspritsaukset eivät menneet ihan nappiin, ekkana tein pussiin liian pienen reijän ja sit hiukan liian ison ja sit jäljestä tulee noin paksu. Tuon reunasiksakin tein ihan ex-temporee, sit myöhemmin ko sitä ihan ajatuksella mietin niin olisin voinu tehdä vähän käheemmän kuvion. Ihan hienon näköinen kakku tästä livenä tuli ja iso ko mikä, mulla näille aina tulee niin paljon korkeutta :)!

Toivottavasti saatte tällä huomenna suunne makeaksi :)!