1804687.jpg

Sain tämän kirjan mieheltäni syntymäpäivälahjaksi huhtikuussa. Koko kevään olin kuolannut ulkomaisten kakkukirjojen perään, ja hän harmittelikin et oli lähtenyt lahjahankinnassa niin myöhään liikkeelle - ei ehtinyt tilamaan mulle mitään himoamaani kirjaa. Kirjakaupassa oli valikoima ollut hyvin suppea ja tämän kirjan hän sit mulle osti: Annie Bell, Upeat kakut (helposti herkullista).

Muuttohulinoissa en ole ehtinyt kirjaan kunnolla perehtymään. Kirjassa on näköjään 192 sivua ja on Tammen kustantama. Sisältää paljon kauniita värikkäitä kuvia ja ohjeet ovat selkeät. On aika kookas nidottu kirja; 24cm x 24 cm. Sisällys:

Johdanto

Valmistusohjeita ja vinkkejä

Muffiinit ja minipalat

Hyvät perinnekakut

Täytekakut

Juhlakakut

Suklaakakut

Marengit ja piiraat

Juustokakut

Tee- ja kahvipöydän muita herkkuja

Älä sano ei

Hakemisto

 

Kirja on kuin onkin ihan hyvä, kivoja ohjeita vaikka kuinka ja leipomukset voi aina koristella mielensä mukaan. Tietty kun on kysymys ulkomaisesta kirjasta, on osa raaka-aineista ainakin itselle outoja esim. viikunat, mutta ne oudolta kuulostavat raaka-aineet voi aina korvata jollain itselle mieluisalla (esim. viikunat tuoreilla luumuilla). Tästä kirjasta tulen lähiaikoina tekemään jotain suussa sulavaa.

Kiitos vielä ihanasta lahjasta!