Edit. Mie vaihdoin tähän tuon kuvan, nyt on todellisemman näköinen. Pitkästä aikaa täällä hyvä ilma ja silloin on parempi kuvausvalaistus :).

Eilen maalailin tämän mun ensimmäisen Winx-neitosen. Hiukan mulla tällä kertaa tökki noitten tomuvärien kanssa, tuli niin epätasaista jälkeä ja kuvassa ikäväästi värit kiiltää, koska käytin osaksi kristallipulvereita. Luonnossa tämä näyttää kyllä paremmalta, on nimittäin aika pikkanen taas tämä mun maalaus - vain 12 cm korkea tämä Flora.

Kuvassa oli paljon kiehkuraa ja muotoa ja viivaa ja mun elintarviketussi on aikas paksukärkinen, marsipaanille sain tarttumaan vain osan viivoista ja oli aikamoista salapoliisityötä saada kaikki oikeille paikoilleen. Piti kyllä silmä kovana vahdata alkuperäistä kuvaa ja saada tähän edes sinnepäin. Kasvojen maalaus jännitti kaikista eniten, noin pieneen on haastavaa saada oikeat muodot ja pienikin käden lipsahdus on katastrofi. Mie tän Winxin leikkaan tuosta pois ja siirrän omalle alustalle ja asettelen sit kaikki kukkaset ja lehdet ja ... viikonlopun kakkuihin :).