Loppuviikosta juhlii pieni 2-vuotias niiskuneidistä pitävä pikkutyttö syntymäpäiviään. Kakusta toivottiin hillittyä; limen vihreää taustaa, niiskuneiti keltaisine otsatukkineen ja kultaisine nilkkarenkaineen. Tämmösiä mie sit sain tänään aikaiseksi. Tuosta taustalevystä tuli ehkä liiankin ärhäkän värinen, hirveen hankala saada isosta möntistä marsipaania just sen väristä ko haluaa. Ehkäpä se sit näyttää paremmalta ko lisään siihen tuon muumineidin ja irto kukkasia + lehtiä. Valkoinen pursotus ympärillä sit sitä joko korostaa tai (toivottavasti) rauhoittaa :)!

Mie tykkään kovasti nykyään käyttää noita kristallipulvereita ja tomuvärejä maalauksessa, nytkin tein tuon niiskuneidin pelkästään niillä. Reunustuksestakin tulee kivan utuinen; sekoitin mustaa tomuväriä ja hopeakristallipulveria alkoholiin ja maalasin sillä.

Valoa on nyt hirveen vähän kuvaukseen, yritin ottaa osan kuvista ulkona muttei mitään vaikutusta. Hiukan nää kuvat vääristää värejä ja eivät näytä siltä miltä luonnossa. Erityisesti tuota kuvaa niiskuneidistä jouduin kovasti fixaamaan kuvankäsittelyohjelmalla.