Kuopuksen syntymäpäiville tein suolaiseksi tarjottavaksi pieniä suupaloja Väinämöisen Palttoon Napeista. Päälle pursottelin savukalatahnaa. Samanlaista olen aikaisemmin laittanut hapankorppurullien sisään. Kostutin nappeja hiukan kasvisliemellä.
Täyte:
200g ruohosipulituorejuustoa
1 dl hillosipulia
n. ½ dl silputtua tilliä
n. ½ tl sitruunapippuria
ripaus valkopippuria
1 dl kevyt majoneesia
1 pkt (200-250g ) viipaloitua kylmäsavulohta
-
Silppua hillosipuli ja leikkaa lohi pieniksi paloiksi.
-
Vatkaa sähkövatkaimella juuston joukkoon hillosipuli- ja tillisilppu sekä mausteet.
-
Lisää kevyt majoneesi ja lohi. Sekoita tasaiseksi, älä vatkaa.
Nämä olivat superhyviä ja tullaan tekemään meillä uudemman kerran. Kinkku, poro tai kasvistäyyteisenä.
Kommentit