Tänään juhlii syntymäpäiviään 2-vuotta täyttävä Raakel. Pikkuneiti pitää kovin niiskuneidistä ja tottahan pitää lempihahmo syntymäpäiväkakkuun saada. Muumihahmoja ei muuten meinaa löytää netistä kuvahaulla ja kaikki meidän omat muumikirjat ovat varastossa odottamassa kuopuksen kasvamista hiukan isommaksi. Tämän kuvan bongasin Moomi-vaippojen tehtävä sivuilta.

Kakussa on 5 munan pohja, kostutin pohjan vaniljamaidolla, väliin levitin ohuen kerroksen mansikkahilloa ja sen päälle runsaasti tuoreita mansikoita (yhteensä litran verran). Välissä myös vaahdotettua FloraVispiä, johon sekoitettu Valion vaniljarahkaa. Päällispursotukset tavalliseen tapaan FloraVispiä+maitorahkaa, joka vatkautui taas hyvälle vaahdolle. Kaikki koristeet ovat marsipaania.

 

IHANAA SYNTYMÄPÄIVÄÄ RAAKEL :)!

 

Laitan tähän alas näkösälle tyylin millä saan reunoista paremmin tasaiset. Pyörötyllalla pursotan koko reunan aaltoa ja vielä päällisenkin ja sit vetelen palettiveitsellä. Tässä kakussahan tuohon päälle tuli marsipaanilevy, joten päälliskermaa saa olla aikamoisen ohuelti.