Eilen kotiuduttiin reissusta, tehtiin yhden yön retki lähimpään isoon kaupunkiin elikkä Ouluun. Täältä meiltä on sinne matkaa n. 220 km. Ennen matkustettiin muutaman kerran vuodessa näitä MEGA matkoja Salosta Rovaniemelle eli yli 900 km yhtenä päivänä (n. 10-12 tunnin matka) ja lapset jaksoivat tosi hyvin. Nyt tuntui heillä (siis lähinnä keskimmäisellä ja kuopuksella) ihan tuskalta istua tuo muutama tunti ;) - kaikki on siis suhteellista ja asenteesta kiinni.

Tein hyviä ostoksia tällä reissulla. Stockmannilta löysin: suklaakiviä, suklaarahoja, sukaa-vadelmakeppejä, kondensoitua maitoa, kauniita muffinssivuokia (kahta eri kokoa), leivosvuokia (6 vuokaa/pakkaus). Piece of cake kakkukaupasta ostin pienen liittimen ja vaaleansinisiä muffinssivuokia. Iistä löysin Kärkkäiseltä isoja ikkunallisia kakkulaatikoita (hyllyssä hintana 1,60/kansi + pohja), ikkunallisia voileipäkakkulaatikoita (hyllyssä hintana 1,50/ kansi + pohja) ja kakkualustoja (30cm, 0,50/kpl) - hinnat vaan oli merkattu ihmeelliseti tai puuttuivat kokonaan, myöskin hyllyssä ja kassalla eri hinta (vaikka asian korjasin, silti meni vikaan ... voihan kettu ... mulla oli niin hoppu etten edes katsonut sitä kuittia).

 

 

Kärkkäiseltä ostin myös korttipohjia ja nuo puukirjaimet, Oulun tiimarista -90% alennuspöydästä bongasin tuommosia vauva-aiheisia juttuja (hinnaksi jäi 0,10 /pussi).