Tein eilen pika-aikataulussa täytekakkuja paikalliseen liikkeeseen, jossa tänään tarjottiin täytekakkukahvit 55 -vuotis synttäreiden kunniaksi. Puolenpäivän aikaan sain toimeksiannon ja tuossa iltapäivällä klo 16 aikaan pääsin leipomaan. Tein 3 kpl 4 munan kääretorttupohjia, leikkasin ne kahtia, kostutin ananastäysmehulla ja väliin lykkäsin mansikkahilloa ja diplomaattikereemeä (vispikermaa vaahdotettuna + vaniljakreemeä). Yksi kakku on mulla vielä tuolla kaapissa mehustumassa huomista varten.

 

Koristelun toivottiin olevan niukka ja kakun muutenkin aika pelkistetty. Oli hiukan puhetta liike-ketjun logostakin, mutta mulla ei ollu mahdollisuutta semmosia alkaa tekemään. Mie en nimittäin saanut tuota meidän vinkuintiaania nukkumaan päiväunia elikkä koristelut tein sit helpoimman kautta - silikonimuotilla kukkia ja lisäksi kakkuihin tuli aikaisemmin tekemiäni lehtiä ja ruusuja.

Tuota pursotusta sit pähkäilin moneen kertaan. Kakku on aika matala ko siinä on vain yksi väli ja siksi halusin kakkuun hiukan volyymia, päädyin siis aaltokuvioon. Päälle mietin toista kuviota, mutta jostain syystä aamulla noita pursottaessani tuommosta kiehkuraa tylla lykkäs ulos tällä kertaa.

 

Toivottavasti kakku maistui asiakkaille!