Tänään aamusta tekaisin näitä mansikan makuisia marenkeja ja TAASKAAN en saanut hyviä uria aikaiseksi. Mun ekoista marengeista tuli NÄIN kauniita. Nyt laitoin hippusen alussa suolaa joukkoon ja huomattavasti enempi sokeria mitä ed. kerralla ja vaahdotin ja vaahdotin. Äh ... mikähän nyt mulla mättää, ettei vain olis taas päässy mulla vettä joukkoon. Tällä kertaa kyllä vispilä ja kulho olivat varmasti kuivia, mutta kananmunan eroittelija saattoi olla pohjasta hiukan märkä. Ihan söpöjä näistä silti tuli ja hyvän makuisia.

 

OHJE:

3 kanamunanvalkuaista

3 dl mansikkatomusokeria

3 dl tomusokeria

1 tl omenaviinietikkaa

 

Edit. klo 17.04 laitoin uuden satsin uuniin ja massa tuntui ihan eriltä kuin aamuinen massa ... tästä raporttia 3 tunnin päästä kuvien kera :).