Tänään nautiskelimme tätä kakkua mieheni kanssa kaksistaan (sitä kyllä jäi aika paljon huomiselle päivälle). Mie olin järkänny meille candlelight dinner:n elikkä kynttiläillallisen. Ruoaksi tein pippuripihvit, valkosipuli-pippuri kermakastiketta, lohkoperunoita ja sisilian kasvispannua (valmispakaste: kirsikkatomaattia, punasipulia, valkosipulipinaattia, parsakaalta, mozzarellajuustoa ja mustia oliiveja) .... Kyytipoikana meillä oli olutta ja punaviiniä. Jälkiruoaksi keitimme kahvit ja söimme tätä herkullista täytekakkua ... napostelimme suolapähkinöitä ja suklaata.

Kakussa on 2 munan vaalea pohja, kostutin sen ananasmehulla ja väliin laitoin kirsikkahilloa ja diplomaatikreemeä (1 prk FloraVispiä + vaniljakreeme = ½ dl kreemejauhetta + 1½ dl vettä). Pursotukset tein FloraVispin ja maitorahkan sekoituksella.  Katjan hääjuhliin tulee kolme erikokoista kakkua ja pienimmästä tulee juuri tällainen 2 munan pikkukakku, joskin tästä tulee ainakin 12 siivua. Halusin tehdä tästä romanttisen, mutta pursotuksiltaan suhteellisen yksinkertaisen, jotta kukka-asetelma saa pääosan kokonaisuudessa. Kakku oli maultaan olikein hyvää, minusta tämä Ruotsista ostamani kirsikkahillo oli erityisen herkullista - maistui ihan karpalohillolle eli siinä oli yhtäaikaa makeutta ja sopivaa kirpakkuutta ... joukossa oli sattumiakin.

Saapa nähdä mitä tuleva morsian sanoo tästä kakusta.

 

 

(kuvaolosuhteet olivat taas huonot, valoa riitti juuri ja juuri klo 17 aikaan)