Tänään on ollut oikein syksyinen pimeä päivä, vettä on losottanut aamusta asti ja valot on saanut olla joka huoneessa. Kuvista tuli sen vuoksi tummia ja elottomia. Onneksi tuon kuvankäsittelyn kautta niihin saa keinotekoisesti hiukka valoa enempi! Juuri kun  siirsin kuvia kamerasta koneelle, ilma kirkastui kummasti (niin tietenkin). En jaksanut ottaa uusia kuvia :0

 

Nämä kelta-oranssit gerberat ja vihreät lehdet tulevat seuraavaan kakkuun koristeeksi. Kuvassa ei sitä kunnolla erota, mutta kukkia on mukamas kolmea eri sävyä. Kakun tein eilen jääkaappiin mehustumaan ja tänään on tarkoitus hiukka laittaa pursotuksia (jos vain onnistuvat) ja nämä koristeet päälle.

 

 

Näistä ihanista tuliaiskukkasista tämä idea sitten lähti - keltainen gerbera ruukussa. Yleensä en erityisemmin pidä keltaisista kukista, mutta nämä ovat todella upeita ja lehdetkin komeat tummanvihreät. Vähän vajaa viikossa eivät ole menneet miksikään ja pienet kukkavauvatkin ovat tuolta alta alkaneet kasvamaan ja terhakoitumaan.

Kukat ovat niin ihania :)

Eilen tein kukkaset ja suurimman osan lehdistä (muutama lehti oli niitä edellisiä) ja tänään tuunasin niitä tomuväreillä ja kristallipulverilla. Olisivat nämäkin koristeet saaneet kuivaa vielä ainakin vuorokauden, mutta taas tein ne liian myöhään - tänään jo näitä tarvitaan. Keskipallukaan värjäsin valkoista marsipaania tummalla kaakaolla ja keltaista marsipaania värjäsin pastaväreillä (persikka ja meloon). Pinseteillä asettelin noita pikku pikku nomparelleja keskikehälle, aikamoisen tarkkaa hommaa se on ja olishan niitä voinut laittaa enempikin MUTTA mulla meinas mennä siinä hommassa hermot ja aika loppua (kuopus heräsi päiväunilta).