Isänpäivän aterialla meillä oli tarjolla lohiburgereita rapumajoneesilla ja lohkoperunoita. Tein sämpylät Sunnuntai rouheinen sämpyläjauhoihin, taikinaan laitoin makeutukseksi hunajaa ja sämpylät valelin hunaja-vedellä ja päälle ripottelin seesaminsiemeniä.
Rapumajoneesi:
KasvisHovin Valkosipulipikkelssiä 200g
Hellmann´s Real Mayonnasea iso töräys
Ravunpyrstöjä liemessä 170g - pilkoin pieneksi
Kirjolohen mätiä pieni rasia
Hampurilaisiin laitoin jäävuorisalaattia, paksun siivun pihvitomaattia, paistetun lohipalan ja rapumajoneesia.
Lohkoperunat:
isoja Rosamunda perunoita hyvin pestynä/harjattuna - pilkotaan lohkoiksi
ruokaöljyä
mauisteita oman maun mukaan
Paistetaan uunipellillä leivinpaperin päällä 225 asteessa kunnes ovat kypsiä ja saaneet hiukan väriä
Kommentit