IMG_8024.jpg

 

Isänpäivän aterialla meillä oli tarjolla lohiburgereita rapumajoneesilla ja lohkoperunoita. Tein sämpylät Sunnuntai rouheinen sämpyläjauhoihin, taikinaan laitoin makeutukseksi hunajaa ja sämpylät valelin hunaja-vedellä ja päälle ripottelin seesaminsiemeniä. 

Rapumajoneesi:

KasvisHovin Valkosipulipikkelssiä 200g
Hellmann´s Real Mayonnasea iso töräys
Ravunpyrstöjä liemessä 170g - pilkoin pieneksi
Kirjolohen mätiä pieni rasia


Hampurilaisiin laitoin jäävuorisalaattia, paksun siivun pihvitomaattia, paistetun lohipalan ja rapumajoneesia. 

Lohkoperunat:

isoja Rosamunda perunoita hyvin pestynä/harjattuna - pilkotaan lohkoiksi
ruokaöljyä
mauisteita oman maun mukaan
Paistetaan uunipellillä leivinpaperin päällä 225 asteessa kunnes ovat kypsiä ja saaneet hiukan väriä