Eka kertaa tein tämmöstä ihmishahmoa ja kovasti otin mallia FantasIINAN Jonnalta, hänen hahmot ovat niin mahottoman ihania. Ensimmäisestä pyöreäpäisestä ukkelista tuli ihan vanhan papan näköinen ja toiseen yritykseen laitoin liian paljon tomusokeria, joten siihen ei sit mikään tarttunut kiinni. Tämä on sit kolmas versio. Kaikista hankalinta oli tehdä tuo jääkiekkokypärä. Minusta tästä tuli oiken veikeän näköinen "valokuva".

 

 

RoKi Hockey

"Rovaniemen Kiekko on vuodesta 1979 Lapin läänin pääkaupungissa toiminut jääkiekon erikoisseura, joka on viimeisten 7. kauden ajan kuulunut valtakunnallisesti kolmanneksi korkeimman sarjatason eli suomisarjan pohjoislohkoon. Suomisarjaa ennen RoKi pelasi vanhaa II-divisioonaa kaudesta 1995-1996 lähtien. "

Tämä joukkuelogo tulee myös koristamaan jääkiekkopohjan kakkua. Tätä olikin sit aikamoisen haastava tehdä ja on kakkosversio, ensimmäisen yritin raukka riepu muka tehdä vapaallakädellä ja sen se oli näköinen. Eka versioon myös maalasin valkoisella maalilla valkoiset osat ja siitä tuli suttuinen, tähän värjäsin pohja marsipaanin vitivalkoiseksi ja huomattavasti siistimpi lopputulos.

Mulla ei ole tällä hetkellä tulostinta käytettävissä, joten tietokoneruudulta yritin logoa kopioida leivinpaperille. Siitä sit elintarvikekynää apuna käyttäen siisrsin ääriviivoja marsipaanille. Mulla ei marsipaaniin juuri mitään jälkeä jäänyt; oliko vika kynässä, paperissa vai tekijässä. Yöllä sit tihrustin noita maaleja tuohon pintaan ja olen kyllä ihan tyytyväinen, vaikkakin sininen ei ole oikeaa sävyä. Hiukan kuvaa pienensin kun ei ihan mikroskooppista tarkastelua kestä :)!