Nyt viikonloppuna on täällä ollut LappiAreenalla Kädentaito messut. Kaikkea ihanaa olis ollut siellä tarjolla, hintaviahan kättentaidot ovat ja niin pittää ollakin. Raskin ostaa vain tarvikkeita, jospa vaikka innostuisin uudelleen leimasinaskartelusta. Näihin näytteilleasettajiin mie erityisesti ihastuin:

 

VIRKKUKOUKKUNEN

Kulkurin HopeaPuoti

PeeKaa Tuote

HEINIKKA

NÄPSÄKKÄ

 

Tuolla Virkkukoukkunen firmalla oli mm. iki-ihania kasseja, leivinliinoja, vauvan vaatteita, pannulappuja ja vaikka mitä humoristisin tekstein. Yhdessä kojussa olis ollu ihania pellavaisia ja ohuesta sametista tehtyjä liivimekkoja, niiiiin ihanissa väreissä (hinta 125 € ... huh,huh) ja yhdessä tosi kivoja laukkuja ... onneksi mulla on tuo anoppi semmonen ihmelapsi ompelunsaralla, saatiin hyviä ideoita ja nyt sit vaan kangaskauppaan etsiin sopivia kankaita. Ihastuin myös kauniisiin Pudasjärveläisiin hopeakoruihin, oli jo siinä ja siinä etten menny ja ostanu itelle kaulakorun (hopea kukkasidos + ametisteja) ja siihen käsikorun.

Jos mie lottaisin ja jos mie voittaisin miljoonia, niin en alkais kierteleen maalimaa vaan alkaisin 100%:ksi käsityöläiseksi. Perustaisin kakkustudion ja korttigallerian ja käsityöpajan ja ...