Harjoittelin yhtenä iltana (lue yöllä) taas ruusujen tekoa ja tekaisin samalla myös muutaman muun koristeen muoteilla. Onneksi oli tulossa vieraita Espoosta (ettei ihan omalla porukalla tarvinnu alkaa kakkua syömään), kahden lapsemme kummitädit vievät meidän isot kylpylään (joululahja) ja oli hyvä syy tekaista kakku (huhtikuun alku -08)ja päästä taas harjoittelemaan pursotuksia. Kakun kostutin ananasmehulla, ja väliin laitoin LemonCurd tahnaa, mansikkakermavaahtoa + rahkaa + pakastemansikoita + makeutusjauhetta. Idean kakkuun sain Ullan sydänkakusta. Muuten kakku onnistui erinomaisesti, mutta päällis vispikerma yllättäen meni ihan lötköksi (taisi "ylivispautua"), ei auttanut muu kuin laittaa runsaasti vaniljakreemejauhetta ja äklömakea päälinenhän tästä sitten tuli.