1923608.jpg

 

Eilen illalla leivon muffinssit valmiiksi tämän aamun "brunssia" varten. Käytin muffinssien perustaikinassa rouhittua valkosuklaata ja laitoin sisään paistonkestävää mustikkamarmeladia. Olen näköjäs jumittunu muffinsseissa tähän yhdistelmään, suklaa + marmeladi! Olivat oikein maukkaita oltuaan yön jääkaapissa, maistuvat kyllä lämpiminäkin.

Pursotin vaahdotettua vispikermaa lehtityllalla röyhelöksi ja päälle ripottelin sekä paahdettua että vihreällä tomuvärillä värjättyä kookoshiutaletta. Vispikerman joukkoon sihtasin teesihdillä syysmarkkinoilta ostamaani vaniljakreemejauhetta. Kymppi-Mausteen kreemejauhe ei paakkuunnu, vaan antaa kermalle ihanan vaniljaisen maun ja hiukka jämäköittää sitä pursotusta varten.

Marsipaanilehtien asetteluun olis voinut hiukka panostaa enempi, mutta ovat nyt näin ja luonnossa näyttävät kyllä paremmilta - kauempaa ko näitä kuvia katsoo niin ihanko olis anjovisfileitä päällä :)

 

1923639.jpg

1923649.jpg

 

Oli kiva saada vieraita entisestä kotikaupungista Salosta, miehen ex-työkaveri poikkesi mehensä kanssa. Pääsivät vieraat myös pienoiselle kiertoajelulle, tämä syntymäkaupunkimme on muuttunut kovin ajan saatossa - paljon on tullut uudisrakennuksia ja puusto on rehevöitynyt. Tällä on aina kansainvälinen tunnelma, koska turisteja vierailee ympäri vuoden.

 

1923638.jpg