(tämän kuvan on valokuvannut Kaisa Siren)

Meillä oli tänään perin jännittävä päivä, kylästelemään tuli toimittaja Marjo ja valokuvaaja Kaisa. He tekivät juttua erääseen lehteen mun piparkakkutalokilpailuun osallistumisesta.

Tekaisin meille kahvitteluhetkeen muffinsseja aiheenmukaisesti elikkä perustaikinan sekaan rouhin piparkakkusuklaata ja piilotin sisään omenamarmeladia. Päälle pursottelin FloraVispiä + Valion omena-kanelirahkaa ja koristeeksi laitoin pienen piparkakkukuusen ja "karkkikeppejä".

Jännittävää oli ja saas nähä mitä tämmösen megapulputtajan jutuista saivat tolkkua ... mullako tuota juttua riittäis vaikka moneksi päiväksi ;). Sit ko lehti ilmestyy ja pääsen itte sitä hiukan tsekkaamaan kerron lisää.

Piparkakkuhommeleita olen siis tässä kovalla tohinalla duunannu: to piirsin kaavat, pe tein koristeita, la lisää koristeita, su tein piparitaikinan ja tuunasin koristeet ja eilen leivoin osat. Tänään pitäis sit osaset koristella ja huomenna kovalla tohinalla kokoaminen - toivotaan et kaikki säilyy ehyenä ... torstaille jää sit sellofaaniin pakkaus ja vienti, kiirettä siis pitää. Onneksi yöt ovat pitkiä :).