1956361.jpg

 

Tänään mies vie uuteen työpaikkaansa muffinsseja. Eilen leivoin kaksikin satsia, ensimmäisitä 12:sta tuli niin mahottoman isoja (ja jäivät hiukan sisältä taikinaiseksi) ettei olis saanut mihinkään tarjoiluastaan eikä kuljetusboxiin niitä mahtumaan. Leivoin sit uudet 14 kpl:tta ja laitoin muotteihin vähemmän taikinaa. Samalla perusohjeella tein jälleen kerran (munat olivat kyllä aika suuria ja siksi taikinaa tuli enemmän) ja taikinaan lisäsin rouhittua valkosuklaata, sisälle laitoin mustikkamarmeladia.

 

1956403.jpg

 

Päälle pursotin vispikerman ja vaniljarahkan sekoitusta (1 purkki FloraVispiä ja 2 rkl Valion vaniljarahkaa), hiukan laitoin makeutusjauhetta joukkoon. Pursotin ensin tuommosen kiehkuran Städterin kuusisakaraisella 14mm:n tyllalla ja sit vielä tähtiä samaisella tyllalla kiehkuran ympärille. Päälle ripottelin pastellin värisiä koristehippuja ja asettelin aikaisemmin tekemiäni marsipaaniruusuja ja lehtiä. Tuo Ruotsista ostamani EuroShopperin marsipaani näköjään kuivuu todella hitaasti, edelleen lehdet olivat ihan pehmeitä. Eilen leivon muffinssit ja pursotin kerman ja tänään koristelin aamuhämärissä - siksi kuvat hiukka kumman värisiä, nyt paistaa ihanasti aurinko.

Kauniita näistä tuli :)

 

1956406.jpg