IMG_9062.jpg

IMG_9061.jpg

 

Työkaverin pojan Kallen juhliin tein kaksin kappalein lohivoileipäkakkuja, isommassa on 48 paahtoleipäsiivua ja pienemässä 28 siivua. Käytän sekä monivilja- että ruispaahtoleipää, kostutuksen käytän maitojuomaa ja väliin teen sekä lohimassan että raejuustolla terästetyn munavoin. Lohimassassa on: savustettua lohta, tillituorejuustoa, ranskankermaa, kermaviiliä, Remouladekastiketta ja mausteita (sitruunamehua, tillliä, sitruunapippuria). Päälliskuorrutteessa on vaahdotettua FloraKuohua, yrtti- ja valkosipulituorejuustoa ja yrttisuolaa. Koristeena kylmäsavulohta, tuorekurkkua, viinirypäleitä, herneenversoa, tilliä, viinisuolaheinää.

Hyvin olivat kuulemma maistuneeet :). 

 

IMG_9076.jpg