2036898.jpg

 

Lokakuun 4. päivä tein tilauksen Englantiin Have Your Cake & Eat It nettikauppaan. Eilen tilaus tuli mulle perille, elikkä mikäli tilaa aerosolisuihkeita kuljetus kestää ainakin kuukauden verran - tulevat laivalla. Mikäli paketti ei sisällä suihkeita niin se tulee ihan muutamassa päivässä.

Joka kerta teen tilausta hopussa, kova homma on aina päättää mitä haluaa tai tarvii ja kovempi homma on ne löytää siitä älyttömästä tavarapaljoudesta. Jokaisen tilauksen tehtyäni huomaan jälkeen päin et olis pitänyt tilata sitä ja tätä, nytkin unohdin muffinssivuoat ja pastellisuihkeet. Tilaus sisälsi:

 

  1. Keraaminen muotoilutikku (Ceramic Veining Tool)
  2. Kuusisakarainen muotti (Calyx-6 pointed: XLarge)
  3. Kulmapalettiveitsi (4.5" Cranked Palette knife)
  4. Silikonimuotti porot (Karen Davies Moulds - Reindeer Heads 3 in 1)
  5. Rainbow Dust: Jewel värejä 3 kpl (vihreä, punainen, valkoinen)
  6. Edable Art tomuvärejä ja kristallipulvereita 7 kpl
  7. Kimallesuhke: helmiäinen (PME Edible Lustre Spray - Pearl)
  8. Kimallesuihke: kulta (PME Edible Lustre Spray - Gold)

 

Hiukan jäi harmittamaan näitten Rainbow Dust värien ostaminen, sain tietää vasta tilauksen tehtyäni et ne eivät ole myrkyllisiä muttei niitä suositella käytettäväksi syötäviin koristeisiin - askarteluunko ne sit on tarkoitettu ??? Ehkä ulkomailla on tapana tehä kakun päälle koristeita ja niitä ei syödä olleskaan, vaan siirretään lautasen reunalle. Nämä tilaamani tomuvärit ja kristallipulverit muuten löytyvät tässä nettikaupassa kategoriasta Edibles & Sundries -> Dust & Colours -> Edible Art -> ... tästähän jakautuu kolmeen eri osioon ja esim. Gold Experience osiossa on sit lisäksi vielä viittä eri kullasävyistä uutta osiota: kulta/kirkkaat, kulta/tummat, kulta/vaaleat, vihertävät, pinkit & punaiset. On siinä valikoimaa pelkästään kullansävyissä.