Tänään juhlii 11-vuotis syntymäpäiviään Ella neitonen. Hänen toiveena oli kakun teemaksi Hello Kitty. Annoin heille useamman linkin värityskirjoihin ja neiti valitsi sieltä mieluisimman Hello Kitty kuvan ja mie vielä pyysin häntä värittämään kuvan mieleisekseen. Ella halusi koristeeksi kakkuun pieniä kukkia, ei ruusuja, muuten sain koristelun suhteen vapaat kädet. Pääliskerma oli myös toiveena olla vaaleanpunaisen sävyssä.

Kakussa on munaton kakkupohja, jonka Ellan äiti teki mulle valmiiksi. Tämä kakku tuli muuten samaan perheeseen, kuin tämä  kakku. Kakkuun tuli kolme väliä elikkä leikkasin kaksi kakkulevyä kahtia, täytteitä meni siis aika tavalla. Kostutin kakun ananastäysmehulla, väliin levitin LimeCurd-tahnaa ja mansikkarahkaa (FloraVispiä, maitorahkaa, mansikkatomusokeria, pakastemansikoita + Wiltonin Pink pastaväriä). Toivottavasti kakku ei ole äklömakea, sillä tuota tahnaa tuli laitettua hiukan liikaa - oli tosi vaikea levittää ko kakkulevyjen päällä on semmonen paistopinta mikä lähtee helposti "liikkumaan".

 

Pääliskema on vaahdotettua FloraVispiä + maitorahkaa + mansikkatomusokeria + Wiltonin Pink pastaväriä. Jännä kuinka tuo väri syvenee pursotuksen jälkeen, se oli kulhossa ja heti pursotuksen jälkeen vaaleampaa. No, näkyypähän Kitty hyvin alustasta. Tein päälle taas tuota mun nykyään lemppari pursotusta. Tämä on tosi iso ja muhkea kakku, just ja just mahtui pursottaan alas tuon simpukkapursotuksen. Kukkaset pursotin 10 sakaraisella kukkatyllalla. Toivottavasti kakku on mieleinen syntymäpäiväsankarille ja maku kohdallaan ;)!

 

Ihanaa ja hohdokasta syntymäpäivää Ella!