Tässä ei nyt kauheesti valitettavasti ole näitä vaiheita kuvattu, mutta periaate kuitenkin tulee selväksi. Nämä kuvat ja kakku on ollut aikaisemmin esillä heinäkuussa ja täällä kakusta lisää.

 

Tässä kakussa on kakun päälle aseteltu marsipaanilevy, reunaan tehty sileä kerma jossa hiukan pursotuksia ja omat pursotukset on tehty sekä kakun ylä- että alareunaan. Minä ruukaan tehdä tämän sileän reunan seuraavalla tavalla:

 

1. Pursotan pyöreällä tyllalla aaltokuviota tasaisesti kakun reunaan. Päälle voi pursotella sinne tänne harvakseltaan, koska kermaa ei siinä tarvita kuin tarttumapinnaksi marsipaanilevylle.

 

2. Levitän kerman tasaiseksi varovasti raapalla tai pitkällä palettiveitsellä. Liippaamista kannattaa jatkaa niin kauan et on kyllin hyvä, harvoin tulee täydellistä jälkeä ja jos alkaa liian kauan hiomaan niin pilalle menee ;).

 

3. Seuraavaksi olen asettanut marsipaanilevy kakun päälle.  Sit on vuorossa sileään kermaan koristepursotukset pienellä tähtityllalla. Kuusisakaraisella tähtityllalla olen pursottanut kakun päälle tuollaista köynnöstä ja alareunaan simpukkaa. Tässä vaiheessa yleensä alan asettelemaan kakun päälle koristeet, tässä kakussa kaikki olikin valmiina marsipaanilevyn päällä.