Viikonloppuna Heidi järjestää juhlat valmistumisensa kunniaksi, hän on saanut jo keväällä hallintotieteiden maisterin paperit ja nyt on sit juhlien aika. Minä saan kunnian valmistaa aiheeseen sopivan kakun ja monta koristelu ideaa pyöri mielessä. Kakusta tulee loppujen lopuksi yhdistelmä mun ideoita ja Heidin toiveita.

Minusta nuo kasvokuvat ovat niin äärettömän ihania, humoristisia ja niihin on helppo liittää aihe. Tuo hörhellys päässä kuvaa maistereille sidottavaa laakeriseppelettä ja tietty pitää naispuolisella olla vaalea juhla-asu päällä. Tähän tulee vielä muutakin lisäksi, mutta en kaikkea taaskaan kuvaa - pitää jäädä jotain yllätysmomenttiakin koristeisiin. Tuosta kasvokuvasta tuli kyllä turhan suuri, mutta enköhän mie sen saa jotenkin survottua siihen kakun päälle :)!

Heidi tykkää punaisesta väristä ja teinkin sit punaisia gerberoita, tällä kertaa hiukan sirompia sellaisia - en siis silikonimuotilla. Pitäis ostaa isompi gerbera muotti niin sais hiukan elävyyttä laittamalla isompi alle ja pienempi päälle - mulla on vaan tuo pikkanen ja sit semmonen mega iso muotti.