Minulta kyseltiin vasta kuinka Pelle-kakun pursotukset ovat tehty ja yritin sitä kommenteissa suusanallisesti selittää, kovin vaikeaa oli. Tänään paistoin lättyjä/räiskäleitä/lettuja ja vatkasin niiden kanssa tarjottavaksi purkillisen FloraVispiä. Sillä kermalla sit nämä mallijutut pursottelin. Testasin samalla varsin kerman vatkattavuutta ja totesin, että vaikka FloraVispiä vatkaa TOSI kauan se ei lötkisty eikä mene voille. Ihan hyvää jälkeä sytyy ihan pelkällä Vispilläkin ilman rahkaa ja kreemejauhetta.

 

 

 

1. Ensin siis pursotetaan kiehkura toiselle puolelle. Pursotus aloitetaan kiehkuran keskeltä ja tyllaa pyöräytetään kerran itsensä "ympäri" ja liike loppuu tuohon häntään.

 

 

2. Sitten tehdään kiehkura toiselta puolelta ihan samanlailla ko tuo ensimmäinen, mutta vaan peilikuvana.

 

 

3. Ja lopuksi peitetään pursotuksen rumat loppumiskohdat kukalla. Ja näin on kaunis reunapursotus valmis. Lopputulokseen vaikuttaa tietty se kuinka suuret tekee kiehkuroista, kuinka koukeroisen tekee tuosta loppuhännästä ja ....

 

 

Tässä kuvasarja sit samanmoisesta tyylistä, mutta kiehkurat on tehty ylöspäin. Toivottavasti näiden kuvien avulla sain havainnollistettua hiukan tätä pursotustyyliä.