Tänään juhlivat sisarukset yhtä aikaa, tyttö valmistuu lähihoitajaksi ja poika saa valkolakin. Juhliin tuli kakkuja yhteensä 4 kpl, koska suku ja ystäväpiiri on kovin laaja - silti jäi äidillä epäilys riittääkö täytekakku. Kakkupohjat ovat teetetty sisarusten äidin työpaikalla ja arvioin varovasti et nämä ovat n. 5-6 munan kakkupohjia. Pohjat kostutin ananatäysmehulla ja väliin levitin ohuen ohuen kerroksen LimeCurd-tahnaa ja sit päälle mansikka-kermarahka (FloraVispiä, maitorahkaa, mansikkatomusokeria, mansikoita viipaloituna ja väriä antamaan Wiltonin Pink pastaväriä). Päällispursotuksen tein jo eilen illalla FloraVispin + rahkan sekoituksella.

Eilen taisi olla ukkosta ilmassa tai muuten vaan sellainen ilmanala ettei kerma meinannu mennä vaahdolle. Täytteen eka erä ei vaahdottunu ollenkaan (teen siitä illalla hyytelökakun) ja päälliskermakin jäi harmillisen löysäksi. Tänään taas pursottaessani loput kakut, kerma vatkautui upealle vahvalle vaahdolle ????? Tätä samaa ongelmaa on ollut monella kuulemma.

Ihan hienoja herkkiä kakkuja näistä kummiskin tuli, toivottavasti maku miellyttää juhlaväkeä !