Antin rippijuhliin tein kaksi täytekakkuja ja tämä mansikka-kermakakku on niistä pienempi. Tämä on semmonen ihan peruskakku: 5 munan pohja, kostustus Sprite limukalla, sipaus mansikkahilloa välissä + mansikka viipaleita runsaasti päälle ja vaahdotettua FloraVispiä + vaniljarahkaa. Tuohon päälle olis kyllä mahtunut yksi kierros vielä mansikoita, turhan massiivinen tuo reunapursotus ... mutta tälleen tällä kertaa. Kakku on tosi korkea ja piti taas kieli keskellä suuta laittaa kupu päälle :).

Mansikkamyyjä saa kyllä minulta huomenna hiukan palautetta, taisivat maistiaiset olla ihan eri mansikkaa mitä myytiin (oli niin makeita että ja rasiassa aikamoisen puumaisia ja karvaita - harmittaa ko toisten kakkuun tulee ja vielä juhliin) ja rasian keskelle oli "piilotettu " ihan raakoja mansikoita, ensimmäistä kertaa mulla tänä kesänä on tämmöstä sattunu :(.

 

 Edit. Tänään kävin antamassa reklamaatiota mansikoista, myyjä (eri myyjätyttö mikä lauantaina) oli ihmeissään ja korvasi mulle antamalla ilmaiseksi 2 litraa marjaa. Taitaa nyt lauantain myyjä saaha noottia ;).