Tänä vuonna meidän halloween kakku näyttää tältä: oranssia, mustaa ja Jack Skellington. Maalauksen tein eilen ja sitä voi tarkastella lähemmin täältä. Tuo Jack näyttää niin itsetietoiselta, että en uskaltanut kakkuun laittaa mitään muuta koristusta ... antaa kaverin kukkoilla ihan rauhassa :).

Kakkussa on 5 munan pohja paistettu aika isossa vuoassa, jotta tulee päälle tilaa maalaukselle ja pursotuksille. Kostutin pohjan ananastäysmehulla, väliin levitin ohuen kerroksen LimeCud-tahnaa ja tein kaksi erilaista vaahtoa. 1. kerroksessa on: FloraVispiä, sitruunatuorejuustoa, vanilliinisokeria, makeutusjauhetta, rouhittua valkosuklaata ja oranssia pastaväriä. 2. kerroksessa on: FloraVispiä, maitorahkaa, vanilliinisokeria, makeutusjauhetta ja turkinpippurirouhetta.

Mustat päällispursotukset tein tällä mun testimössöllä. Eilen keitin 2 dl Hyla kuohukermaa ja Käck karkkeja niin kauan, jotta karamellit sulivat täysin. Laitoin jääkaappiin jäähtymään yöksi ja tänä aamuna lisäsin joukkoon hiukan mustaa pastaväriä ja pursottelin vaahdolle ... ihanaa lakritsan makuista vaahtoa. Muuten hyvä, mutta sitä oli isoon kakkuun liian vähän. Onneksi oli muutama Käck-karkki vielä jäljellä ja niistä pyörittelin palloja tuohon alareunaan ... just ja just riitti kerma ja karkit peittämään reunan.

Huonoja kuvia saa illalla hämärissä salamavalolla :(.