Tällaisen ihanan tunnustuksen sain Tarjalta Tarjan kyökistä ja Mamalta Pappilan hätävara kokkaa :sta. Kiitos teille molemmille <3!

 

2004305.jpg

 

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat
tässä

 

Seuraaa aktiiviseti kymmeniä ihania blogeja; konkareita jo tässä hommassa, ammattilaisia ja jo puoli ammattilaisia, ammattiansa tästä leivonnasta hakevia ja sit meitä aloittelijoita. Tällä kertaa annan tunnustuksen vasta-alkaneille:

1. Ewelynin ; sulla on värisilmää ja upeita kakkuja!

2. Karamelli cakes ; oot toimelias ja uskallat kokeilla uusia kivoja juttuja.

3. Open Café ; oot kehittynyt lyhyessä ajassa taituriksi!

4. Toverusten tortut ; kiva et ystävät pitävät yhdessä sivuja ja teillä on positiivista asennetta ja halua kokeilla uutta ;)

5. Suklaamuruja... ; teillä kaveruksilla on tekemisen meininkiä ja huumoria :)

 

Nyt vielä kotosalla ollessani on aikaa  päivittäin tehdä rundin kaikissa kymmenissä blogeissa (laskin et 58 eri blogia seuraan aktiivisesti), on niin mukava käydä katsomassa mitä ihanaa itse kukin on tehnyt. On kiva olla tässä porukassa mukana!