Tänään juhlii 2-vuotis syntymäpäiviään pieni Emilla neitonen (ihana nimi). Kovasti pikkuneiti tykkää Hello Kitty-hahmosta (kuten moni moni muukin isompi ja pienempi neitonen) ja siitähän sitten aihe kakkuun. Tyttömäistä, vaaleanpunaista ja hörhelöistä oli tälläkin kertaa toivelistalla ja sitähän sit laitoin runsainmitoin (toivottavasti ei menny ööveriksi).

Kakussa on iso 8 munan pohja, kostutuksen tein vaniljamaidolla (laktoositon maitojuoma + vaniljasokeri), väliin laitoin toivomuksesta boysenmarjahilloa (hyvä valinta) ja vaahdotettua FloraVispiä + Valion vaniljarahkaa. Päällispursotukset tein FloraVispin ja maitorahkan (Hyla) sekoituksella, vaaleanpunaisen kerman värjäsin Wiltonin Pink pastavärillä (älyhyvä väri). Kaikki koristeet ovat tehty marsipaanista, paitsi kirjaimet ja numero - ne ovat sokerimassaa. Mulla meinas käämit palaa noitten kirjai- ja numeromuottien kans ... en tykkää niistä yhtään. Sokerimassa pitää kaulia runsaan tomusokerin kans läpinäkyvän ohueksi, jotta lähtee muotista irti ja se tietty aiheuttaa sen et ovat kuivattuaan äly hauraita. Onneksi tein kirjaimia varakappaleita ... ja ko mulla tuo alusta on epätasainen niin menivät tietty tuossa alustalla osaksi palasiksi. Kauempaa ko katsoo niin ei onneksi huomaa mitään. Mulla pitää kyllä hommata semmoset kirjainmuotit missä käytetään suklaata.

Mie pähkäilin eilen tosi kauan mitä pursotusta tässä kakussa käytän ja päädyin sit reunoissa röyhelöön ja koripunokseen ja päälle peruskiehkuroita. Tuo valkoinen kerma käyttäytyi hiukan oudosti tuossa koristeen reunapursotuksessa, oli kumman rakeista jostain syystä vaikka kakun päälle sitä levittäessäni oli ihan ok.

 

SUPER IHANAA SYNTTÄRIÄ EMILLA!