"Airam Longlife energiansäästölamput ovat tehokkaita ja kuluttavat vähän energiaa. Longlife energiansäästölamppujen käyttöikä on 12 000 tuntia ja toimintalämpötila –10 °C ... + 40 °C, joten ne sopivat erinomaisesti myös suljettuihin ulkovalaisimiin.

Airam Longlife-sarja on uudistunut siten, että niiden antama valo on parannettu kellertävästä (2700 K) puhtaaseen valkeaan valoon (3000 K). 3000 kelvinin värilämpötilassa värit näkyvät kirkkaampina ja selkeämpinä ja mustan ja valkoisen kontrasti lisääntyy. Longlife-sarjassa on nyt myös neljä kuvullista mallia."

 

Tämähän meni vähän mainostamisen puolelle, mutta pitää täällä vinkata hyvästä tuotteesta ko ollaan tällä yksi ja toinen itketty kuinka huonoja valokuvista tulee "hämärissä olosuhteissa" :).

Nyt loppuu hämäryys ja keltainen valo ja valittaminen . Mie menin ostamaan tuommosen enrgiansäästölampun. Ekkana hankin 20W (vastaa n. 100W normilampussa) lampun ja siinä oli näin normioloihin hiukan liikaa ytyä (perimmät nurkatkin oli valaistu ja melkein olis tarvinnu olla aurinkolasit päässä) ... kuvaamiseen kylläkin ihanteellinen valo (taidan säilyttää sitä laatikossa ja vaihdan aina kun otan leipomuksista kuvia). Ostin sit tuon 15W (vastaa n. 75W normilampussa) ja se ainaskin meän pikku keittiöön on oikein hyvä. Nämä säästävät energiaa ihan simona ja sit vielä kestävät lähes äidiltä tyttärelle (12 vuotta kestää, jos päivässä lamppu on  päällä n. 2 tuntia 45 minuuttia). Tästä olis löytynyt vielä kirkkaampi valkoinen valokin mutten uskaltanut sitä ottaa.

Suosittelen :).