Tänään juhlii syntymäpäiviään 11-vuotta täyttävä Janni. Kaverisynttärit on vietetty jo aikaisemmin, tänään ovat sit vuorossa juhlat sukulaisten ja perheen ystävien parissa. Toiveena oli Hello Kitty aihe ja värisävyissä vaaleanpunainen-valkoinen. Toivottiin myös et Kitty olisin päällä isona pelkistettynä kasvokuvana. Ja miehän yritin sit tehdä tyylikästä ja hillittyä. Maalaus on esitelty aikaisemmin täällä ja sieltä löytyy linkki siihen mallikakkuun mistä tää idea on niinko kopsattu. Synttärineidin äidin idea oli tuo sileä reuna ja pikku kukkaset, hyvä idea Kati!

 

 

Kakku on aikamoisen iso, kakkupohjaan käytin 8 kananmunaa ja paistoin pohjan 25 cm läpimittaisessa vuoassa. Jaoin kakkupohjan kolmeen osaan, välit kostutin vaniljamaidolla (maitojuoma), väliin levitin ohuen kerroksen boysenmarja hilloa ja tekaisin vielä siihen makunystyröitä kutkuttamaan pätkismoussen (1 pussi mini bites pätkiksiä sulatettuna mikrossa, maustamatonta tuorejuustoa 200g ja FloraVispiä 1 purkki vatkattuna).  Päällispursotukset olen tehnyt totuttuun tapaan FloraVispillä ja maitorahkan sekoituksella. Mulla vaan meinaa nykyään tulla liian ilmavaa tuosta vaahdosta ko tulee noita ikäviä ilmakuplia. Toivottavasti makuyhdistelmät miellyttävät <3.

 

Sydämelliset onnittelut JANNILLE!

 

 

Sit täytin ja koristelin tämän leivoksen kananmuna allergiselle. Sain leivospohjan valmiina (tumma mokkaneliöpohja) ja kokosin sen samaan malliin mitä tuo kakkukin. Ihan söpö tästä tuli.