Pirtsakka Kati viettää tänään syntymäpäiviään, naisen ikäähän ei saa kysyä ja sillä en sitä tänne esille laita :)! Yli kolmekymppisestä aikuisesta naisesta on kummiskin kyse. Kati on sellainen vilkas ja puhelias naisimmeinen (niinko kaikki taitaa täällä olla) ja kertoi pitävänsä mm. Gerberoista ... "punaiset kukat on ihan kivoja" .... "ruusut on mukavia mutten välttämättä niitä haluaisi kakkuuni".

Ja miehän pääsin sit tekemään värimaailmaa, mikä on pyöriny mielessä taitoluistelun EM kisojen naisten palkintojenjaon jälkeen ... nämä meidän huippunaiset saivat aivan IHANAT kukkakimput ja heti kävi mielessä et haluaisin tehdä sellaiset.

 

 

Kakussa on 5 munan pohja, kostutus vaniljamaidolla, välissä kuningatarhilloa ja vispikermaa + vaniljatuorejuustoa. Päällinen on kinuskia ja pursotukset on tehty vispikerman + rahkan sekoituksella. Päällä on aikaisemmin tekemiäni marsipaanikukkia.

Kovin sitä alkaa näissä pursotuksissa toistamaan itseään ja mulla meinaa aina tulla näitä koukeroita ja simpukkaa. Nyt halusin kummiskin kokeilla pyöreällä tyllalla tuollaisen "hääkuvion" tuohon sileään reunakermaan. Tein muuten tuon sileän reuna eka kertaa silleen,  et ekana pursotin pyöreällä tyllalla aaltokuuviota koko reunan täyteen ja sit levitin isolla palettiveitsellä - toisi näppärää, nopeaa ja helppoa :)!

 

ONNEA KATILLE ja makoisia juhlat teille!