1817311.jpg

Viime yönä tuunasin näitä aikaisemmin tekemiäni koristeita. Huiskin kimallepuuteria oikein urakalla. Noihin ruusunlehtiin otin ideaa Essuliinilta (HerkkuHovi), elikkä laitoin pronssia vain toiseen reunaan - minusta niistä tuli oikein kauniita. Nuo ruusut ovat hiukan eri sävyisiä luonnossa, se on semmonen kiva taitettu vaaleanpunaisen oranssi.

 

1817318.jpg

Nämä mun "liljat" ovat mitä ovat, elikkä tämmösiä harjoituskappaleita. Tein vielä eilen mukamas lehtimuotilla pari kappaletta, mutta tänään tuhosin ne! Pitää hiukan näiden kanssa vielä funtsia, en millään haluais ostaa sitä liljamuottia. Olen ajatellut myös pyytää meidän privaatti puuseppää eli mieheni isää sorvaamaan mulle puusta semmoset liljan kuivatusalustat, helpottais kummasti näiden tekoa. Yöllä etsin kuvahaulla malliksi liljankuvia, sellaista joka sopis nuiden muiden kukkasten sävyyn ja toiseksi mielellään sen sävyistä et mulla löytyis varastoista värejä tuunaamiseen. Minusta näistä tuli ihan hienoja (heteet vaan puuttuu), kimaletta vaan poskiin niin johan komistuu :)

1817323.jpg 1817330.jpg

Tässä molempaa mallia elikkä kuusi ja viisi terälehtiset liljat. Olen käyttänyt näissä muistaakseni neljää eri kimallepuuteria ja kahta eri tomuväriä! Voi kun olisin muistanut ostaa niitä nuudeleita heteiksi :( (se on Rouva V:n idea ja hyvä semmonen - sillä rouvalla monesti välähtää).

 

1817339.jpg

Nämä kukkaset tuunasin baby blue kimallepuuterilla ja keskelle liimasin elintarvikeliimalla muutaman sokerihelmen. Meidän keskimmäinen lapsi on ihastunut ikihyviksi noihin lehtiin, ei vaan tahdo millään muistaa sitä nimeä ... kallanlehti ... ai niin, muraatinlehti :).

 

1817342.jpg

Nämä kallankukat eivät siis päätyneet kakun päälle, menivät parempiin suihin elikkä marsipaanihirmu söi ne hyvällä ruokahalulla (kuopus 1v5kk).