Meillä nautiskeltiin eilen Itsenäisyyspäivän "juhlissa" elikkä päiväkahvilla voileipäkakkuja. Tekaisin kahta erilaista, savunauta ja savulohi, kun en osannut valita kumpaa teen :). Molemmissa kakuissa on 6 siivua ruispaahtoleipää ja 6 siivua moniviljapaahtoleipää, kolme leipää jonossa ja kerroksia neljä (välejä kolme). Kakut olen tehnyt kutakuinkin aikaisempien ohjeiden mukaan (kala- täällä ja liha - täällä).

Päälliskuorrutukseen vatkasin purkin FloraVispiä ja sekoitin siihen sekä ruohosipuli- että valkosipulituorejuustoa + majoneesia ... mie ostin vahingossa liian vähän ranskankermaa ja noita tuorejuustoja, hyvin toimi tuokin mössö. Nuo keltaiset pallurat noissa kakkujen päällä ovat muuten ananaskirsikoita, näyttävät kyllä ihan pieniltä keltaisilta tomaatelilta.