Meillä nautiskeltiin eilen Itsenäisyyspäivän "juhlissa" elikkä päiväkahvilla voileipäkakkuja. Tekaisin kahta erilaista, savunauta ja savulohi, kun en osannut valita kumpaa teen :). Molemmissa kakuissa on 6 siivua ruispaahtoleipää ja 6 siivua moniviljapaahtoleipää, kolme leipää jonossa ja kerroksia neljä (välejä kolme). Kakut olen tehnyt kutakuinkin aikaisempien ohjeiden mukaan (kala- täällä ja liha - täällä).
Päälliskuorrutukseen vatkasin purkin FloraVispiä ja sekoitin siihen sekä ruohosipuli- että valkosipulituorejuustoa + majoneesia ... mie ostin vahingossa liian vähän ranskankermaa ja noita tuorejuustoja, hyvin toimi tuokin mössö. Nuo keltaiset pallurat noissa kakkujen päällä ovat muuten ananaskirsikoita, näyttävät kyllä ihan pieniltä keltaisilta tomaatelilta.
Kommentit