Viikko sitten torstaina sain kuulla, että saan "vakituisen" paikan ja perjantaina kirjoitin työsopimuksen. Maanantai aamuna kiikutin kakkua työkavereille tapauksen kunniaksi. Koristeet tekaisin nopsaa lauantai iltana, vaikkakin on ollut pitkään mielessä tehdä tuollainen iso gerbera varsineen ja lehtineen.

Molemmissa kakuissa on 5 munan pohja, kostutus ananastäysmehulla ja välissä boysenmarja-vadelma hilloa (Ruotsista ostettua) ja vaniljaista kermaa (FloraVispi + vaniljatuorejuusto). Päälle keittelin kinuskia ja pursotukset tein FloraVispin ja maitorahkan sekoituksella.

Lauantaina paistoin pohjat ja tein koristeet, sunnuntai aamupäivästä täytin kakut ja illalla keitin päälle kinuskin ja yöllä pursottelin, koristelin ja kuvasin. Kuvat on siis aika surkeita, kun ei luonnonvaloa ollut käytössä.