Minusta kukat ovat aivan valloittavan ihania, erityisesti asetelmat. Muutamana jouluna olen raskinut ostaa kauniita valmiita asetelmia, Salossa oli yksi aivan hurmaava kukkakauppa Helsingintiellä. Nyt muutamana jouluna olen tehnyt itse asetelmat ja ostanut kukkaset marketista. Tänä jouluna valikoima kukissa oli aikamoisen heikko ja asetelmat sen mukaiset :(!

 

2157836.jpg

 

Tämän tein anoppilaan kiitoskseksi muuttoavusta, olivat korvaamaton apu meille. Saimme mm. olla heillä täysylläpidossa viikon verran, kuskasivat lapsia koulumatkat, anoppi lyhenteli meille useat verhot, päällysti sohvan uuteen uskoon, appiukko uudisti lasten sängyt, saimme peräkärryn lainaan ......

KIITOS teille vielä kerran ja  HYVÄÄ JOULUA!!!!

 

2157613.jpg

 

Tämän asetelman tein minun vanhemmille elikkä lasten toiseen mummolaan. He olivat myös omalta osaltaan olleet auttamassa meitä muutossa ja muutenkin!

KIITOS kovasti kaikesta avusta ja HYVÄÄ JOULUA!

 

2157616.jpg

 

Tämä kukkakori sijoitetaan meille keittiöön lipaston päälle.

 

2157784.jpg

 

Tämä kukkasysteemi metallilaatikossa on meillä olohuoneessa. Luonnossa on paljon hienomman näköinen, oikeassa alanurkassa on kanelitankoja ja tuolla yhdessä kohtaa on "omenoita". Sovalla istuessa tuo vasemmalla oleva rusettikin näkyy oikein hyvin :)!