Pitkästä aikaa tein meille hyydykekakun ja on se vaan niin mahottoman hyvää. Tässä on käytetty ohjeena mun vanhaa hyvää perusohjetta, jonka löytää TÄSTÄ. Mansikoiden sijasta käytin päällä hilloja ja maistui kyllä tosi hyvältä. Tuossa kesäisessä postauksessa olin kirjoittanut et hillat ovat tähän kakkuun liian happamia ... ja höpö höpö, oikein hyvin passasivat yhteen :). Näin sitä maku muuttuu ajan saatossa.

Tällä kertaa tein tarkoituksella läpimitaltaan pienen (18 cm) kakun, mutta korkean. Sivuille sulatin valkosuklaata lehtimuotilla, kivan näköisiä mutta hankala saada pysymään tuossa reunassa (mulla oli nauhakin siinä hetken aikaa). Olen myös huomannut, että nykyään nuo kaurakeksit on tehty niin kevyiksi ja rasvattomiksi ettei meinaa vanhalla ohjella tehtynä pysyä pohja koossa ... ennen aikaan oli taas niin kovaa et sai hampaat irvessä leikata sekä kakkulapiolla että lusikalla syödessä.