Ei sitä vissiinkää osaa juoda päiväkahveja ilman jotain herkkua. Pakkasen tyhjennys ja ylijäämä koristeiden hävitys siis jatkuu. Muistin et mulla oli pakkasessa semmonen pikkulevy munatonta kakkupohjaa (jäi tässä keväällä yhdestä kakusta) ja eikun sit sitä täyttämään. Aika vaikeaa on muuten hiljaa vatkata kermaa (meillä isännät nukkumassa päikkäreitä - pikku törhö ja sen isä), käsin siis vatkasin.

Pohjan kostutin vaniljamaidolla, väliin laitoin vadelmahilloa ja diplomaattikreemeä. Päällisen pursotin FloraVispillä, jonka sekaan laitoin heti alussa vaniljakreemejauhetta, jotta se vatkautuisi hiukan jämäkämmälle vaahdolle käsin vatkatessa. Menihän se kyllä vaahdolle mutta jää niin ikävästi kokkareiseksi. Kermaa meni yllättävän paljon näin pieneen kakkuun ja se meinaskin loppua kesken, pursottaminen myös hiukan hankalaa tuon alustarjottimessa olevien reunojen vuoksi.

Pakko oli päällinen jollain peittää ja tähän hätään en keksiny muuta kuin Marianne rouheen, näyttää muuten kuvassa ihan hiekalta ;). Eihän tästä mikään kaunis tullu, mutta saanee kelvata näin arkikakuksi.