Tein viime viikolla Britakakun raparperihillolla ja raikkailla hedelmillä (tuoremangoa, säilykepersikkaa, kiiviä, viinirypäleitä, ananaskirsikoita), oli todella hyvää.
tiistai, 25. lokakuu 2016
Tein viime viikolla Britakakun raparperihillolla ja raikkailla hedelmillä (tuoremangoa, säilykepersikkaa, kiiviä, viinirypäleitä, ananaskirsikoita), oli todella hyvää.
Tarjuska S
Tuiki tavallinen taikinan tekijä täällä touhuaa. Tuotoksia maistelevat aviomies ja kolme iki ihanaa lapsukaista. Erityisesti täytekakut ja niiden koristelu on nyt mielessä mulla. Askartelu ja ristipistot ovat nykyisin kakkosharrastuksia.
Facebook: TaikinaTaivas
sposti: taikinataivas(ät)gmail.com
24.6.2008 alkaen
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
Keittiöapina kokkaa banaanista ja ...
L
M
Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Merjan leivonta ja askartelusivut
N
O
P
R
S
T
V
W
Kommentit