Tänään tein tyttären syntymäpäiville marenkeja. Tällä kertaa testauslistalla olivat mariannemarengit elikkä perusmarenkeihin sekoitetaan Marianne crush rouhetta. Mulla tuli tällä kertaa hiukan löysempi seos ja ei tullut komeita uria kiehkuroihin. Maku oli ihan ok.

OHJE:

3 kananamunan valkuaista

3 dl tomusokeria

½ tl omenaviinietikkaa

n. ½ dl Marianne crush rouhetta

 

  1. Vaahdota valkuaiset valkeaksi vaahdoksi ja lisää sokeria vähitellen koko ajan vatkaten. Vatkaa n. 6 min. ja lisää etikka ja vatkaa vielä hetki.
  2. Sekoita joukkoon marianne rouhe.
  3. Pursota tähtityllalla sopivan kokoisia kiehkuroita leivinpaperin päälle.
  4. Laita 50-75 asteiseen uuniin "kuivumaan". Marengit ovat valmiiti kun pohja kumisee ja syödessä eivät ole yhtään tahmaisia - ovat ihanan rapeita :).

 

Näihin laitoin reilu 2 dl tomusokeria ja olis vissiin pitänyt laittaa enempi ja sillä laitoin tuohon ohjeeseen 3 dl. Nämä ovat makeita ko mahoton ;)!