Halloweenjuhliin leivoin kuorrutettuja muffinsseja. Perustaikinan nesteenä käytin vaahtoutuvaa vaniljakastiketta ja taikinaan rouhin valkosuklaata, sisälle piilotin vielä nokareen LemonCurd-tahnaa. Päällispursotuksen tein FloraVispistä, vaniljakreemejauheesta ja maitorahkasta, hiukan laitoin mukaan myös vaniljasokeria ja tavallista sokeria. Hämähäkkikoristeen ja mustat pallot olen muovaillut Hopeatoffee karkista, oranssit pallerot ovat M&M karkkeja.
(12 muffinssia)
3 kananmunaa
1½dl sokeria
3dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1dl FloraVanillaa
50g voita
50g rouhittua valkosuklaata
LemonCurd tahnaa
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi.
- Sulata rasva ja anna sen jäähtyä.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet taikinaan vuorotelleen FloraVanillan kanssa.
- Rouhi suklaa ja lisää varovasti sekoittaen rasvan kanssa taikinaan.
- Laita lusikallinen taikinaa vuokiin, seuraavaksi LemonCurd ja lopuksi taikinaa.
- Paista 200 asteessa n. 15-20 minuuttia.
- Kuorruta ja koristele haluamallasi tavalla.
Nämä olivat kyllä erityisen meheviä ja ihanan sitruunaisia.
Kommentit