Tänään juhlii Ruska 4-vuotis syntymäpäiviään. Neidillä on kuulemma oikea prinsessakausi meneillään ja tänä tärkeänä aamuna oli heti herättyään pukeutunut tiaraan, taikasuvaan, korkokenkiin ja hienoon prinsessamekkoon. Toiveena oli siis tehdä kakusta prinsessamainen. Aikataulu ei antanut myöden tehdä mitään varsinaisia aihekoristeita, mutta eiköhän näilläkin koristeilla päästä sadunhohtoiseen tunnelmaan.

 

 

Tein kukkasia sekä silikonimuotilla et tavallisilla muoteilla ja sävytin marsipaania pinkin eri sävyihin. Neiti oli myös toivonut kakkuunsa hopeakuulia ja niitä sit lykkäsin vähän joka paikkaan, osan liimasin kiinni elintarvikeliimalla ja osan vain painelin kiinni. Kukkasia tuunasin tomuväreillä ja kristallipulvereilla + helmiäsisuihkeella. Käytin osaksi ed. kakun koristeita.

Kakussa on 6 munan pohja (paistoin 24cm vuoassa), olis vuokaan kyllä mennyt 7 munan pohjakin :). Kakun kostutin ananastäysmehulla, välissä mansikkahilloa, säilykepersikkaa ja diplomaattikreemeä (vaniljakreeme + vispikerma), laitoin taas hiukan joukkoon myös rahkaa. Pursotuksen tein TAAS vispikerman + rahkan sekoituksella. Värjäsin kerman Wiltonin pastavärillä (Pink) ja hiukan väriä antoi myös mansikkatomusokeri.

 

Onnea 4-vuotiaalle Ruskalle;

olkoot sinulla vielä monta monta prinsessavuotta edessäsi <3!