Tekaisin eilen 4 munan vaalean kääretorttupohjan. Väliin levitin luumuhilloa (reilu 2 rkl) ja omenamarmeladia (reilu 2 rkl) ja rommirusinatäytteen. Sain itse pienet maistiaiset leikattuani rumat tortun päät pois, ainakin mun makunystyröihin tämä tuntui erittäin makoisalta. Mie oon alkanu kehittyä tässä täytettyjen kääretorttujen teossa, oikein tiivis ja komia rulla tuli :).

 

täyte:

1 (2½dl) prk FloraVispiä vaahdotettuna

1 (200g) prk Valion rommi-rusina rahkaa

n. ½ dl rusinoita liotettu yön yli n. 2 rkl:ssa tumaa rommia

2 tl sokeria

1 tl vanilliinisokeria

 

Päällä on suklaakermaa (130g tummaa suklaata sulatettu 3½ dl:aan kuumennettua kuohukermaa -> jäähdytys) vaahdotettuna, olis voinu vieläkin kauemmin vatkata - jäi hiukka lötköksi. Koristeena on rouhittua tummaa suklaata, kookoshiutaleita, vadelmakeppejä, marsipaanilehtiä ja coctaikirsikoita.

Toivottavasti jouluhalko maistuu miehen työkavereille :).