Hokasin tässä päivänä muutamana kaupan hyllyllä minulle uutuuden:

Valion Maustettu RAHKA Omena-kaneli.

Siitä sain idean raikkaaseen hedelmäiseen kakkuun.

Tekaisin 2 munan kakkupohjan, leikkasin jäähtyneen pohjan kolmeen osaan, kostutin osat ananas-/sitruunamehulla, väliin levitin omenamarmeladia (+ hiukka lakkahilloa), säilykeananasta paloiteltuna, runsaasti vispikermaa ja omena-kaneli rahkaa. Päälle asettelin mansikoita, viinirypäleitä ja säilykeananasta. Pursotukset tein vispikermalla, johon lisäsin heti alussa hiukan vaniljakreemejauhetta. Nyt aattelin et ei paakkuunnu ko sen lisää jo heti kättelyssä. Silleenhän sitä kreemeäkin tehdään eli lisätään nesteeseen ja vatkataan voimakkaasti. Pursotuksen päälle ripottelin vielä paahdettuja kookoshiutaleita ja sokerihelmiä.

Kakku oli muuten tosi hyvää! Tää rahka maistuu ihan uuniomenoilta.