Tänään pääsi ripille ystäväni työkaverin tytär. Tänään paljastui kakkua haettaessa et tämän tytön pikkuveli on meidän esikoisen kanssa samalla luokalla ... näin tämä maailma on pieni :)! Neitokaisen ehdoton lemppariväri on pinkki ja siitä sit värimaailma tähän kakkuun. Alunperin tuohon päälle mulla piti viipaloida ja asetella tuoreita mausikoita kauniiseen riviin, suunnitelmat hiukan muuttuivat kakkua tehdessä.

Kakussa on 6 munan pohja ja siitä tuli valtava, onkohan mulla nuo kananmunat jotain XXXXXL kokoa ko meinaa turvota pohjat ihan mahottomiksi. Pitänee siirtyä astetta suurempiin vuokiin ;). Kakkupohjan kostutin ananasmehulla, väliin laitoin sipaisun mansikkahilloa ja paloiteltuja tuoreita mansikoita. Väliin tein myös diplomaattikereemeä (vaahdotettua FloraVispiä + vaniljakreemeä). Päällisen pursotin FloraVispin ja maitorahkan sekoituksella. Kakusta tuli siis hurjan korkea ja ei puhettakaan et olis kakkukupu mahtunu päälle, toivottavasti ei ole hankala leikata.

Jotenkin tuon pursotuksen saatuani valmiiksi, ja siitä tultua aika herkkä, en halunnutkaan laittaa tuohon päälle mansikoita. Kuva hiukan tekee optista harhaa ja tuo keskusta näyttää paljaammalta mitä luonnossa. Ajattelin et siitä olis tullut liian ahtaan oloinen, nyt tietty kuvaa katsoessa mietin et olishan kirkkaanpunaiset viipaloidut mansikat olleet aika mageet tuossa ypärillä kauniissa rivissä. No, tämmönen nyt tällä kertaa.

 

Toivottavasti kakku maistui sekä isäntä- että juhlaväelle!