Miehen isällä oli eilen syntymäpäivä ja juhlistimme sitä heidän keskeneräisellä kesäpaikallaan. Mie leivoin hilla-kermakakun, tää on appiukon ehdoton suosikki ja ilman mitään kikkailuita ;)!

Leivoin torstaina 5 munan tavallisen vaalean kakkupohjan. Perjantai aamuna leikkasin pohjan kolmeen osaan, kostutin vaniljamaidolla, väliin lykkäsin lakkahilloa ja pakastehilloja. Välissä myös vaahdotettua FloraVispiä ja sen sekaan laitoin hiukan maitorahkaa. Kerman joukkoon olis sopinu erinomaisesti myös valkosuklaa, dajm-suklaa, minttukrokanttisuklaa ... mutta nyt tehtiin vaan perussettiä. Perjantai iltana (lue yöllä) levitin tuohon päälle hiukan lakkahilloa ja asettelin hillat nättiin riviin + tein hyytelösokerista kiilteen. Sit pursottelin kiehkuroita FloraVispi/rahka seoksella, meidän keittiö oli ko pätsi ja kerma meinas mennä ihan lötköksi. Kaksi purkkia meni jo lavuaariin ko en saanu niitä millään vaahdolle. Mie aattelin tehdä tästä hiukan firmaan kyselyä ko on mulla jo useampi purkki käyttäytynyt näin. Launatai aamuna sit lykkäsin nuo marsipaanikukat ja -lehdet tuohon päälle ja otin aamuauringossa kuvat. Hyvää oli :)!

 

ONNITTELUT VIELÄ HEIKKI-UKILLE!